| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Świderr

|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 11:27 am Temat postu: Apel.... |
|
|
http://www.ruiner.pwp.blueyonder.co.uk/howclose.mpg
Choc nie po polsku to przesłanie tego filmiku jest wystarczająco czytelne. Apel/prósba o skuteczne polącznie dwóch czynności MYŚLENIA+PATRZENIA, moze bedzie bezpieczniej.
Ostatnio zmieniony przez Świderr dnia Pon Lut 06, 2006 1:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZALOO moj jedyny plecak... MADI !

|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 11:45 am Temat postu: |
|
|
ten film powinno sie nadawac w kazdej stacji tv (nawet trwam) 15 razy dziennie i moze wtedy ten jakze prawdziwy przekaz trafilby do "pozostałych" uzytkowników dróg...
a więc: MYŚL ! ! ! _________________ www.bikepics.com/members/zaloo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Deviant baron dzwonów

|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Przypomniało mi się jak udeżył we mnie golf... motyla noga. _________________ I to jest słuszna koncepcja. Zasadniczo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reaven

|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 12:34 pm Temat postu: |
|
|
auć :/
normalnie chyba zaczne walcem jezdzic, wtedy mi zadne golfy, cienkusie i blondynki nie beda zagrazaly :d _________________ :
:
Nowhere to Run, Nowhere to Hide, Nowhere to Live and Nowhere to Die..
[ niemoralne propozycje kierować na: +48693184930 || reaven @ rut.pl ] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
beny admin

|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 12:03 am Temat postu: |
|
|
| ZALOO napisał: | | ten film powinno sie nadawac w kazdej stacji tv |
Witam dla pokazania możemy go umieścić na Naszej stronie głównej.
Będzie wisiał i każdy, kogo zainteresuje to go ściągnie i poprzesyła dalej pocztą pantoflową !!! Co wy na to ? _________________ ''Panie Władzo ma Pan racje, niestety zdażyło mi się przekroczyć prędkość...Zdaje sobie sprawe, z tego że było to bardzo nie odpowiedzialne, że naraziłem innch uczestnichów ruchu na niebiezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż...lubię zapierdalać'' |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Świderr

|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 3:34 am Temat postu: |
|
|
Warto to zrobic...jak to mówia "Nauka od podstaw".
Pełen sukces gdy filmik choc jednej osobie da do myslenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Świderr

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 6:21 pm Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ce_MiYkFVts&search=bike%20accident
Niestety, to juz nie jest fotomontaż. To jest dowód skrajnej bezmyślnosci. Nawet na prostej drodze nie mozemy czuc się bezpieczni. Wydaje mi sie ze gośc w autku zawraca z premedytacja, ta droga jest raczej jednokierunkowa... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Deviant baron dzwonów

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 7:24 pm Temat postu: |
|
|
łooo qrde...
Gościu w aucie odpieprzył niezły numer. Powinno się takiemu zabrać dożywotno prawo jazdy, za próbe zabujstwa - tak bym to widział, bo tu nie można mówić o zagapieniu czy że się nie widziało motocykla - ta droga jest jednokierunkowa... _________________ I to jest słuszna koncepcja. Zasadniczo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reaven

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 9:13 pm Temat postu: |
|
|
mam wrazenie, ze koles stracil panowanie nad pojazdem..
bo albo - wzorem motocyklistow trenujacych jazde na tylnym kole wsrod samochodow - chcial pocwiczyc sceny z filmowych poscigow, albo cos mu sie stalo - normalni ludzie nie robia zwrotu o 180 stopni w czasie jazdy jednokierunkowa, kilkupasmowa droga.. a jego doslownie obrocilo..
moze sie zagapil, najechal na barierke z lewej strony, odbilo go w prawo, chwila strachu, hamulec do oporu, i skonczyl na pasie obok..? moze..
chociaz, kto to wie, o co tam chodzilo?
tak czy siak, widac, jak niewiele potrzeba, zeby spokojna i zdawaloby sie bezpieczna jazda zakonczyla sie tragicznie.. _________________ :
:
|
| Powrót do góry |
|
 |
Świderr

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
| Tak czy owak : "Nowhere to Run, Nowhere to Hide"...:)strach sie bac poprostu. Owszem, ze bez kierunkowskazu pas zmieni zdaza się, ze wyjedzie z podporządkowanej z nienacka, tez sie zdaza...ale cosik takiego niestety nie do przewidzenia jest. Swoja droga jedyne co w miare napawa optymizmem to reakcja ludzi, bez paniki, bez zrywania kasku z głowy, wiele co prawda nie pomogli ale tez nie nabroili, a zdaza sie ze potrafią gdy bardzo chcąc pomóc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reaven

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 11:49 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | wiele co prawda nie pomogli ale tez nie nabroili |
i to mi przypomina, w zeszlym roku byl pomysl, ale jakos nie wyszlo, przejscia sie wieksza grupa na kurs pierwszej pomocy.
moze by sie wybrac w tym roku, moze nawet daloby sie teraz, ZANIM zaczniemy jezdzic?
ostatnio bodajze w czasie wakacji NOT cos takiego organizowal, moze ktos ma jakies dojscia/ informacje? wiedzac, ze ma przyjsc spora grupa motocyklistow, mogliby prelektorzy skupic sie na pierwszej pomocy motocyklistom nawet, bo to zawsze nieco odmienne jest od wypadkow samochodowych, rajt?
a moze jakies poradniki sa gotowe, ktore by mozna zamiescic/ przetlumaczyc i zamiescic na stronie do poczytania? _________________ :
:
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZoMo

|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Takie rzeczy też czasami sobie warto uświadomić....
http://videos.streetfire.net/category/BOOM!/13/423CB5D6-E662-4338-B60C-86577B39176E.htm
Dobrze że to winylowe chłopaki
PS. Linki należy skopiować bo inaczej nie chulają. _________________ ---=== O C X ===---
Isle of Man 2007

Ostatnio zmieniony przez ZoMo dnia Sob Lut 25, 2006 10:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZoMo

|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 9:59 pm Temat postu: |
|
|
http://videos.streetfire.net/category/BOOM!/27/996E4CE5-AB66-4322-97B5-B1ADC10481A1.htm
film który mówi dokładnie to o czym mówi angielska akcja społeczna... THINK! _________________ ---=== O C X ===---
Isle of Man 2007
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|